Winkelwagen

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Jouw kajakspecialist

Kajakpunt, de webshop voor kajaks, sups, kano'sen toebehoren in Belgie. We begrijpen dat het kiezen van het juiste vaartuig voor jou belangrijk is! Net daarom bieden we een ruime selectie van verschillende soorten aan. Kies zo het perfect vaartuig voor jouw avonturen op het water.

Ons Aanbod

Of je nu een beginner of een ervaren watersporter bent, bij Kajakpunt hebben we wat je nodig hebt! Wij staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. We bieden professioneel advies om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je aankoop haalt. Een vraag? Contacteer ons!

Onze Specialist

Deze webshop wordt beheerd door Benjamin van Cauwenberghe, een ervaren kajaklesgever met meer dan 15 jaar ervaring. Hij was Belgisch kampioen k4 in 2015. Benjamin is er om jou te helpen bij het vinden van o.a. de perfecte kajak!

Kajakpunt & IB-group

Wij maken trots deel uit van de IB-group, samen met onze zusterbedrijven Deinze Kajakt en Gent Kajakt. Deze zusterbedrijven zijn verhuurbedrijven voor kajaks, sups, vloten... en organiseren ook teambuildings. Dit geeft ons de kans om de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt op de voet te volgen. Zo kunnen wij jou altijd de beste producten aanbieden. Bij Deinze Kajakt is het mogelijk om een proefvaart te boeken met onze beschikbare vaartuigen. Zo ben je zeker van je aankoop.