Winkelwagen

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Welkom op onze veel gestelde vragen pagina. Hier vind je antwoorden op veel voorkomende vragen over onze producten en diensten. Mocht je het antwoord op jouw vraag hier niet vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Kan ik wel veilig mijn betalingsgegevens invullen op de webshop?
Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je betalingsgegevens. We zorgen voor een beveiligde verbinding (https) om ervoor te zorgen dat jouw betalingsgegevens veilig zijn.
Worden de kajaks verstuurd?
Bij Deinzekajakt.be bieden we de mogelijkheid om kajaks die we op stock hebben uit te testen. Dit kan door ze te reserveren via Deinzekajakt.be. We geven telkens op de website bij het product aan of deze beschikbaar zijn voor een test rit. Let op het testen gebeurt bij Deinze Kajakt en is niet voor “vrij” gebruik waarbij de klant de materialen meeneemt naar een eigen locatie van hun keuze.
Kunnen kledij en andere kleinere items opgestuurd worden?
Voor kleinere zaken kunnen wij een uitzondering maken. Deze kunnen mits betaling van de verzendkosten opgestuurd worden. Om kwaliteitsredenen doen we dit met de grotere items (kajaks, peddels…) niet. Gelieve contact op te nemen met ons als u iets wenst te versturen.
Kunnen de verschillende materialen ook gehuurd worden?
Bij Deinzekajakt.be bieden we de mogelijkheid om kajaks die we op stock hebben uit te testen. Dit kan door ze te reserveren via Deinzekajakt.be. We geven telkens op de website bij het product aan of deze beschikbaar zijn voor een testrit.
Kan ik de aangekochte materialen retourneren of ruilen?
Aangekochte materialen kunnen binnen de 14 dagen geretourneerd worden. De materialen kunnen enkel bij ons ter plaatse worden afgeleverd met vertoon van het aankoopbewijs. Wij vragen wegens kwaliteitsredenen om de materialen niet te verzenden.
Is er garantie op de materialen?
Krachtens de wet van 21 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen heeft de consument wettelijke rechten. Deze wettelijke garantie geldt vanaf de datum van levering aan de eerste eigenaar. Elke commerciële garantie laat deze rechten onverminderd. Om een beroep te doen op de garantie, moet de klant een aankoopbewijs kunnen voorleggen. Klanten worden aangeraden om de oorspronkelijke verpakking van de goederen te bewaren. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Zijn de tweedehands materialen wel even goed?
In onze webshop bieden we ook een selectie van tweedehands artikelen aan voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare optie. Onze tweedehands artikelen zijn professioneel gecontroleerd en in goede staat. Zo garanderen wij je een veilige en plezierige tijd op het water.
Kan de kledij eerst gepast worden voor aankoop?
Ja, kledij kan worden gepast in onze fysieke winkel. Kijk op voorhand in de webshop welke maten we op stock hebben. Heb je vragen over bepaalde maten? Contacteer dan onze klantenservice.
Moet ik op voorhand betalen of kan dit ook ter plaatse bij afhaling?
Aankopen op bestelling vragen wij om op voorhand te betalen, voor het overige is het ter plaatse of online via de webshop.
Hoe weet ik wanneer ik mijn aangekochte materialen mag komen afhalen?
We brengen je op de hoogte via mail als jouw producten klaarliggen in onze winkel. Je kan deze komen ophalen op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag van 18u tot 20u, op woensdag van 14u tot 20u of op zaterdag & zondag van 10u tot 20u. Deze zijn af te halen in onze fysieke winkel te Kapellestraat 62, B-9800 Astene.
Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?
Bestellingen kunnen binnen de 14 dagen geannuleerd worden. Merkt je een fout in de bestelling op gelieve ons dan onmiddellijk op de hoogte te brengen van jouw probleem. Je doet dit via een ondubbelzinnige verklaring (bv.: schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. De klant wordt verzocht de artikelen binnen de 14 dagen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Meer informatie in onze algemene voorwaarden Artikel 8.
Kan ik een product retourneren of ruilen?
Bestellingen kunnen binnen de 14 dagen terug gestuurd worden. Merkt je een fout in de bestelling op gelieve ons dan onmiddellijk op de hoogte te brengen van jouw probleem. Je doet dit via een ondubbelzinnige verklaring (bv.: schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. De klant wordt verzocht de artikelen binnen de 14 dagen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Meer informatie in onze algemene voorwaarden Artikel 8.
Bieden jullie ook cadeaubonnen aan?
Uiteraard! De cadeaubon in onze webshop is de perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar een origineel cadeau. Met deze cadeaubon geef je de gelukkige de vrijheid om te kiezen uit onze uitgebreide collectie van producten. Na aankoop van de cadeaubon zal de ontvanger een mail ontvangen met daarin een unieke voucher code. Deze code kan worden ingevoerd tijdens de check-out in onze webshop, waardoor de waarde van de cadeaubon automatisch van het totale aankoopbedrag afgehaald wordt. De cadeaubon is enkel geldig in onze webshop.
Ik zie mijn maat niet meer op de webshop, kan deze bijbesteld worden?
Wanneer je de maat niet kunt bestellen op onze webshop, neem dan contact op met onze klantenservice. Samen gaan we op zoek naar een oplossing.
Hoe kan ik een factuur ontvangen van mijn aankoop?
Vraag je factuur aan door onze klantenservice te contacteren op info@kajakpunt.be. Vermeld hierbij de gegevens die je op uw factuur wenst.
Kunnen de vaartuigen eerste getest worden?
Via ons zusterbedrijf Deinze Kajakt is het mogelijk om een proefvaart te boeken met onze beschikbare vaartuigen. Zo ben je zeker van je aankoop.
Hebben jullie ook een hersteldienst?
Herstellingen laten wij uitvoeren bij de fabrikant. Op deze manier verzekeren we dat de juiste methodes worden gebruikt bij het herstellen van de beschadigde artikelen.
Nemen jullie ook artikelen over?
Ja, wij nemen tweedehands vaartuigen over mits aankoop van een nieuw vaartuig bij Kajakpunt.
Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij Kajakpunt?
Ja, uw persoonsgegevens zijn veilig bij Kajakpunt. Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw gegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking. Bovendien volgen wij alle toepasselijke wetgeving op het gebied van gegevensbescherming, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Krijg ik een aankoopbewijs om mijn bestelling te kunnen afhalen?
Ja, na het vervolledigen van de bestelling krijgt je een mail met het aankoopbewijs van jouw bestelling. Neem deze mail mee om jouw artikelen te komen afhalen.
Ik ben mijn wachtwoord voor mijn account vergeten
Geen probleem. Ga naar inloggen en klik daar op de link “wachtwoord vergeten”.
Hoe kan ik mijn accountgegevens wijzigen?
Via “Mijn account” kan je jouw gegevens aanpassen. Wij verwijzen naar onze Privacy Policy indien je jouw persoonsgegevens wil verwijderen.